Kotkassa 17.6.2017 Kotka kv koiranäyttelyn yhteydessä. Katariinan Meripuisto. Kellonaika täsmentyy myöhemmin.

Yhdistys järjestää jalostustarkastuksia niille Bichon Frisé Ry:n jäsenten koirille, joita on tarkoitus käyttää jalostukseen, mutta joilla ei syystä tai toisesta ole jalostuskäyttöä ajatellen suositeltavaa näyttelytulosta.

Tarkastus on maksullinen, 40 € yhdistyksen jäsenen koiralta ja 50 € ei-jäseneltä, ja sen hinta tulee suorittaa yhdistyksen tilille viimeistään viimeiseen tarkastukseen ilmoittautumispäivään mennessä, paitsi jos kyseisen tarkastustilaisuuden ohjeissa toisin neuvotaan. Ilmoittautumistiedoissa tulee olla omistajan koko nimi. Tarkastustilaisuuteen otetaan min 2 max 10 osallistujaa. EI TEKSTIVIESTI-ILMOITTAUTUMISIA!

Tarkastuksen suorittajina on vähintään kolme jalostustoimikunnan jäsentä ja tilaisuudessa annetaan omistajalle tarkastuspöytäkirja, jossa ilmenee perusteluineen tarkastuksen lopputulos. Jalostustarkastettujen koirien nimet julkaistaan yhdistyksen nettisivuilla.

Jalostustarkastuksen hinta on 40 € yhdistyksen jäseneltä ja 50 € ei-jäseneltä. Ilmoittautumiset bfjalostustoimikunta@gmail.com / Tea Kultti.

Huom! Älä maksa jalostustarkastusmaksua (40 euroa tai 50 euroa) ennenkuin olet saanut vahvistuksen ilmoittatumiseesi.