Materiaalia sivuille

Sivuja pyritään päivittämään noin 1 krt/vko, joten tulokset, korjaukset, kuvat jne. eivät välttämättä ilmesty sivuille samana päivänä kuin ne on lähetetty.

HUOM! Webmaster vastaa ainoastaan internet-sivujen sisällön päivittämisestä. Mikäli haluat materiaalin julkaistavan yhdistyksen jäsenlehdessä, tulee se toimittaa myös lehden toimitukseen

Lähetä matieriaalia sivuille: bfwebvastaava[at]gmail.com

Näyttelytulokset:

Näyttelytuloksien julkaisu verkkosivuilla 

Näyttelytulosten lähettämisestä ja oikeellisuudesta ovat vastuussa näytteilleasettajat itse. Yhdistyksen webmasterin tehtävänä on ainoastaan laittaa tulokset nettiin siltä pohjalta, millaisena hän ne vastaanottaa. Jos jonkun näyttelyn tuloksia ei sivuilla näy, niitä ei ole toimitettu webmasterille.

Yhdistyksen sivuilla julkaistavien näyttelykuvien copyright on yhdistyksellä, mikäli kuvat on yhdistyksen käyttöön annettu, eli erillisiä copyright-tekstejä ei kuvissa tule näkyä.

Näyttelytulosten ilmoittaminen Bichon frisé ry:n lehteen, Facebookiin ja nettisivuille


Näyttelytulokset kuvineen ilmoitetaan bfnayttelytulokset@gmail.com

Sähköpostissa tulee selkeästi ilmetä mikä näyttely ja milloin esim. JYVÄSKYLÄ KV 17.05.2024
 
Kokonaisten tulosten ja kuvien toimittaminen (Rop-Vsp, RYP, BIS kuvat) on ROP-koiran omistajan vastuulla ja ne tulisi toimittaa yllä olevaan sähköpostiin seuraavan lehden tulosten deadlineen mennessä (tulosten deadlinet löytyvät yhdistyksen Facebook-sivuilta, yhdistyksen kotisivuilta sekä 01/24 lehdestä)

Kuvatiedosto tulee olla selkeästi nimetty kyseisen näyttelyn tiedoilla esim. JYVÄSKYLÄ KV 17.05.2024 Rop-Vsp
 
Lehdessä sekä Facebook sivuilla julkaistaan ainoastaan kuvalliset tulokset kokonaisuudessaan. Kuvassa tulee näkyä sekä Rop että Vsp koira. Kuvan tulee olla otettu näyttelypaikalla.
 
LEHDESSÄ EI JULKAISTA kuvia pennuista, junioreista, veteraaneista eikä kasvattajaryhmistä
 
 
TULOKSIEN TOIMITTAMISEN DEADLINET 2024
2/24 DEADLINE 21.04.2024 mennessä
3/24 DEADLINE 21.07.2024 mennessä
4/24 DEADLINE 21.10,2024 mennessä​

Agilitytulokset:

Agilitytuloksia ilmoitettaessa:
– missä ja milloin
– tulos ja sijoitus
– koirasi nimi ja oma nimesi

Kasvattaja- ja trimmaushakemistot:

Sitoumuskasvattajille kasvattajahakemistot ovat ilmaisia.

Trimmaushakemisto on 10 € / hakemisto (hakemisto lehdessä ja netissä 20 €). Ns. tulitikkuaski-ilmoitus on henkilöjäsenille, yrityksien ilmoittelussa noudatetaan normaalia ilmoitushinnoittelua.

Uudet ilmoitukset ovat voimassa vuoden. Kuitti maksusta lähetetään sekä lehden toimitukseen että internetsivujen päivittäjälle.

Ilmoitukset maksetaan yhdistyksen tilille (OP FI93 5494 0920 0924 85, BIC: OKOYFIHH).