Tulevia tapahtumia

Haluatko osallistua Bichon frisé ry:n toimintaan rodun hyväksi?

Voit vaikkapa tulla kahvinkeittäjäksi tapahtumiin. Kaikki ehdotukset huomioidaan ja ideoidaan yhdessä lisää.

Jos kiinnostuit ota yhteyttä yhdistyksen puheenjohtajaan.
Päivi Salonen-Tuoriniemi sormusten@live.com

Bichon Frisé ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään etäkokouksena 25.4.2021

KOKOUSKUTSU

Bichon Frisé ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään 25.4.2021, klo 13.00 etäkokouksena kokoontumisrajoituksista johtuen. Kokous pidetään Teams-kokouksena ja äänestys Äänestyskoppi.fi:n kautta.

Kokoukseen ilmoittaudutaan sähköpostiosoitteeseen bfkokous@gmail.com 19.4.2021 mennessä. Ohjeistus tulee kaikille osallistujille sähköpostiin ennen kokousta. Esityslista ilmestyy yhdistyksen kotisivulle viikkoa ennen kokousta.

Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät 8§ vuosikokousasiat.

Hallituksen tuomat asiat:
Hallitus esittää muutosta sääntökohtaan 7§ Yhdistyksen toimintavuosi ja tilikausi ja kokoukset.

Yhdistyksen nykyisen säännön kohtaan:
Yhdistys kokoontuu vuosittain yhteen varsinaiseen kokoukseen, vuosikokoukseen, joka on pidettävä vuosittain toukokuun loppuun mennessä.

Hallituksen esittämä muoto:
Yhdistys kokoontuu vuosittain yhteen varsinaiseen kokoukseen, vuosikokoukseen, joka on pidettävä vuosittain toukokuun loppuun mennessä. Yhdistyksen kokoukseen voidaan osallistua hallituksen tai yhdistyksen kokouksen päätöksellä myös tietoliikenneyhteyden tai muun teknisen apuvälineen avulla kokouksen aikana tai ennen kokousta.

Jäsenten tuomat asiat: ei jäsenten tuomia asioita.

TERVETULOA
Hallitus

 

Erikoisnäyttely 28.3.2021 on peruttu

⭐️⭐️HUOMIO⭐️⭐️
Vallitsevan Covid-tilanteen sekä sen tuomien järjestelyhankaluuksien takia Erikoisnäyttely Lahdessa 28.3.2021 on peruttu.

Vuoden 2021 kalenterit tilattavissa

Tilaa sähköpostitse osoitteesta anu.torop@gmail.com
Hinta 5€ kpl sis. postikulut. Liitä kuva/kopio maksusta tilauksen yhteydessä.
Maksun viesti osioon ’kalenteri 2021 ja kappalemäärä’
Maksut tilille FI7154940920092493
Saaja: Bichon frisé ry

Jäsenmaksun maksaminen

Jäsenmaksulasku löytyy lehden 2/2020 takasivuilta.

Yhdistyksen lehdessä muistuteltiin jäsenmaksun maksamisesta. Lehteen oli kuitenkin päätynyt virheellinen jäsensihteerin sähköpostiosoite, josta voi tarvittaessa kysyä maksutietoja tai jos on asiasta jotakin muuta kysyttävää. Oikea sähköpostiosoite on bfjasenposti@gmail.com.

Tiedote | PEVISA

*** YHDISTYS TIEDOTTAA ***
     – PEVISA-
Pentujen vanhemmista tulee olla astutushetkellä voimassa oleva silmätarkastuslausunto ja ennen astutusta annettu polvitutkimuslausunto. Silmätarkastuslausunto ei saa olla 12 kk vanhempi. Perinnöllistä kataraktaa, PRA:ta tai tRD:ta sairastavan koiran jälkeläisiä ei rekisteröidä. Diagnoosi muu vähämerkityksellinen kaihi ei sulje koiraa jalostuksesta, mutta tällainen koira on paritettava kaihin osalta terveen kanssa. Jos koiralla on todettu mRD tai gRD, on se paritettava RD:n suhteen terveen koiran kanssa. Rekisteröinnin raja-arvo on polvilumpioluksaation aste 1.
Uroksen rekisteröityjen jälkeläisten määrä saa olla korkeintaan 100 pentua. Viimeinen, rajan ylittävä pentue rekisteröidään kuitenkin kokonaisuudessaan.
Koiran tulee astutushetkellä olla vähintään 18 kk ikäinen.
Ohjelma on voimassa 1.1.2020 – 31.12.2023 (JTO-kauden loppuun).